Refleksjonsnotat – So Interior

I det andre nye blogginnlegget skrev jeg en enkel tilnærming til det å opprette sin egen nettbutikk. Her kommer en liten reflektert tekst over mine meninger da jeg selv holdt på :

Den aller første fasen i dette prosjektet for meg var å velge et produkt eller en tjeneste som jeg skulle selge fra en nettbutikk. Valget falt på møbel og interiør da jeg ønsket en bransje som jeg ikke kunne så mye om og som byr på muligheter og utfordringer knyttet til logistikk. 

Det var svært viktig for meg å kunne bruke noe av det jeg hadde lært i emnet Dig2102 for å få et godt læringsutbytte av prosjektet.

En kort oppsummering:

Hva var bra? Det å kunne designe en egen nettside med bruk av egne hender var en opplevelse. Det å kunne styre alt fra A til Å. Totalt sett fornøyd med resultat. Det å kunne jobbe teoretisk og praktisk sammen er en meget fin kombinasjon, og gir utgangspunkt for variert arbeid.

Hva var utfordrende? Det å stå på egne ben å ha kontroll på det tekniske, markedsføring og planlegging alene kunne til tider bli mye. Har egentlig aldri vært noe flink teknisk eller vært så veldig glad i å by på meg selv online. Måtte gå i meg selv og jobbe for å få en struktur selv når jeg egentlig hadde lyst til å rive av meg håret.

Hva har jeg lært? Jeg har fått en forståelse for det at å by på seg selv på internett og sosiale medier fort kan skape et sunt og godt nettverk. Jeg har lært mye om regler og etikk for bedrifter på nett. Kanskje det viktigste jeg har lært er at ved å sette seg inn i noe, bruke det en lærer og så jobbe hardt fort åpner dører på plattformer en aldri hadde sett for seg. Takk for muligheten. So Interior out

Refleksjonsnotat – So Interior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top